Töltés
 • ADÓSZÁM: 18383128-2-04
 • BANKSZÁMLASZÁM (otp): 11733003-20120849
 • E-MAIL: csabaiallatvedok.hu@gmail.com
 • Deviza (otp): 11763330-21777884
 • BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
 • IBAN: HU21 1176 3330 2177 7884 0000 0000

Gary adatlapja

2023-11-09

Tulajdonságok

 • Fajta / Rasse / Racemáltai selyemkutya keverék /Maltese mix
 • Nem / Geschlecht / Sexkan / Rüde / Male
 • Szìn / Farbe / Colorfehér / weiβ
 • Szőr / Fell / Furhosszúszőrű / lange Behaarung / long hairs
 • Született / Geboren / Born2017-11-01
 • Bekerült / Ins Tierheim gekommen / Incoming2023-11-09
 • Kikerült2023-12-15
 • Ivartalanìtva / Kastriert / CastratedIgen / ja / yes

Történet

Az út közepéről mentette egy kedves örökbefogadó gazdink ezt a szégyenletes állapotú, imbolyogva járó, idős és majdnem teljesen vak kutyust egy késő este folyamán és behozta a menhelyre. A körmei akkorák voltak, hogy már visszafelé kunkorodtak, nem sok kellett volna, hogy bele is nőjenek a húsába. Chipet természetesen benne sem találtunk.

Az első adandó alkalommal állatorvoshoz vittük furcsa, imbolygó járása miatt. Sajnos, a diagnózis vérszegénység. Ezért jelenleg is kezeljük. Bal szemére egyáltalán nem lát lát. Jobb szemével minimálisat lát. Jelenleg szemcseppel is kezeljük.

Azóta loncsos bundájától is megszabadítottuk.

25 cm

nagyon kedves és barátságos

nagyon szeret emberek simogató kezei között lenni

bár nem lát, hamar felméri a terepet és ügyesen megtalálja az elérakott ennivalót és vizet, valamint a kutyaház bejáratát is

szeret sétálni, a maga békés kedvességével fedezi fel a körülötte lévő nagyvilágot

más kutyákkal barátságos                                   

olyan gazdit keresünk számára, aki élete utolsó időszakát megszépítené

A macskateszt során ( ami egy cicákkal teli, apró szobában zajlik), azt tapasztaltuk, hogy nem volt érdeklődő a macskák iránt. Mivel mindkét fél megilletődött állapotban volt, így nem feltétlen garantált, hogy máskor, más környezetben teljesen cicabarát lesz. 

Hóna alatt találtunk egy pici csomót. Bal oldalán, a hasánál,  pedig egy kicsi, mozgatható csomót. Az állatorvosi vizsgálaton 2023.12.06-án megállapításra került, hogy nem kell őket eltávolítani. A hasánál lévő egy lipóma.
2023.11.09-én elvégzett szívféregtesztjének eredménye: negatív

Gazdis lett. 2023.12.15. (P)

History

One of our lovely adopters rescued the little and almost totally blind elderly dog from the middle of the road in an evening and brought him to the shelter. He was in a shameful condition and he was walking in a strange way, balancing himself precariously. His claws were so long that they were already growing backwards and it wouldn’t have taken to long for them to grow into his flesh. Of course, we did not find a microchip in him.

Due to his strange manner of walking we took him to the vet’s at the first opportinity. Unfortunately, the diagnosis is anemia which we are currently treating. To his left eye he is totally blind. With his right eye he sees a little tiny bit. He currently also needs eyedrops. 

Since he came into our care we have freed him from his scruffy and matted fur coat as well.

25 cm

he’s very kind and friendly

he really enjoys being under the stroking hands of people

although he can’t see, he orientates himself very well and he quickly finds the food and water that we place in front of him just like the entrance of his wooden dog kennel

he enjoys going for a walk – he explores calmly and peacefully his environment

he’s friendly with other dogs

he’s looking for a new loving home where he could live his last years in love and care

During our impromptu cat test (that is conducted in a small room full of cats) he did not show any interest in the felines. However, because both parties were experiencing a new situation it is not fully guaranteed that he will be completely cat-friendly in other situations as well. 

Under his armpit we discovered a small lump. On his left side, at his bell, there is another lump that separates well. At the veterinary examination on 6th December 2023 it was established that none of the lumps needs removal. The one around his belly is a lipoma.
His heartworm test result on 9th November 2023 came back negative.

He's been adopted. 15.12.2023 (P)

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!