Töltés
 • ADÓSZÁM: 18383128-2-04
 • BANKSZÁMLASZÁM (otp): 11733003-20120849
 • E-MAIL: csabaiallatvedok.hu@gmail.com
 • Deviza (otp): 11763330-21777884
 • BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
 • IBAN: HU21 1176 3330 2177 7884 0000 0000

Ajna adatlapja

2022-09-20

Tulajdonságok

 • Fajta / Rasse / Raceszibériai husky
 • Nem / Geschlecht / Sexszuka / Hündin / Female
 • Szőr / Fell / Furrövidszőrű / Kurze / short
 • Méret / Grösse / Size50 - 55 cm
 • Született / Geboren / Born2018-07-16
 • Bekerült / Ins Tierheim gekommen / Incoming2022-09-20
 • Kikerült2022-12-16
 • Ivartalanìtva / Kastriert / CastratedIgen / ja / yes

Történet

Újkígyóson volt folyamatosan utcán a gyönyörű kutyalány. Az ott lakók szerint nem etették és már nem is kell a gazdáknak „mert szökik”. Soványan, félősen rótta az utcákat addig, amíg végül állatbarátok értesítettek minket és kollégánk értement. Befogása nem volt egyszerű – egy kocsmába sikerült beterelni és ott tudtuk megfogni a rettegő kutyust.

Valószínűleg verték gazdái ugyanis egy kicsit tart az emberektől és a hirtelen mozdulatoktól még mindig megijed és megugrik. Ha azonban fel van készülve az érintésre, akkor nagyon élvezi a simogatást.

Akit már megismert, annak azonban hihetetlenül tud örülni. Majd kiugrik a bőréből, ha a számára szeretett személy közelít felé. Egyelőre a kennelben érzi biztonságban magát, kint a szabad területen, sétán, még picit távolságtartó. Viszont úgy gondoljuk, nem nehéz eset. Könnyen alakítható és egy türelmes, szerető gazdi mellett.
Kutyatársaival barátságos. A macskateszt során ( ami egy cicákkal teli, apró szobában zajlik), azt tapasztaltuk, hogy nem volt érdeklődő a macskák iránt. Mivel mindkét fél megilletődött állapotban volt, így nem feltétlen garantált, hogy máskor, más környezetben teljesen cicabarát lesz. 

Nyugodt, békés természetű, közepes energiaszintű Husky. A képek nem adják vissza, mennyire gyönyörű! Mindenképp találkoznod kell vele, hogy a személyes varázsa hathasson!
2022.11.09-én elvégzett szívféregtesztjének eredménye: negatív.
Gazdis lett. 2022.12.16. (J)

History

The gorgeous-looking Husky girl was constantly wandering in the streets. According to the neighbours she wasn’t fed and the owners no longer wanted her „because she keeps running away”. She was thin and terrified when animal lovers notified us and our collague went to pick her up. It was a bit of a challenge to catch her, but in the end she was directed into a pub and there we were able to get hold of her.

Her owners probably beat her as she’s a little bit afraid of people and she startles / jumps when there is a sudden movement. When she’s prepared for being touched, however, she really enjoys stroking and caressing.

When she already knows you she’s incredibly happy to see you. She’s jumping up with joy and happiness whenever the beloved person approaches her. For now she feels safe only inside her kennel. Outside of it she still keeps a little distance. But she’s no hard nut to crack. She’s easy to shape and form, she just needs a loving new owner.
She’s friendly with other dogs. During our impromptu cat test (that is conducted in a small room full of cats) she did not show any interest in the felines. However, because both parties were experiencing a new situation it is not fully guaranteed that she will be completely cat-friendly in other situations as well.  

She’s of a calm and peaceful nature with medium energy level. The photos don’t do justice to her beauty! You must meet her in person for her personal magic to take effect.
Her heartworm test result on 9th November 2022 came back negative.
She's been adopted. 16.12.2022 (J)

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!