Töltés
 • ADÓSZÁM: 18383128-2-04
 • BANKSZÁMLASZÁM (otp): 11733003-20120849
 • E-MAIL: csabaiallatvedok.hu@gmail.com
 • Deviza (otp): 11763330-21777884
 • BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
 • IBAN: HU21 1176 3330 2177 7884 0000 0000

Jackal adatlapja

2022-05-12

Tulajdonságok

 • Fajta / Rasse / Racekeverék / mix
 • Nem / Geschlecht / Sexkan / Rüde / Male
 • Szìn / Farbe / Colortigrismintás / getiegerte
 • Szőr / Fell / Furrövidszőrű / Kurze / short
 • Méret / Grösse / Size50 - 55 cm
 • Született / Geboren / Born2020-05-01
 • Bekerült / Ins Tierheim gekommen / Incoming2022-05-12
 • Ivartalanìtva / Kastriert / CastratedIgen / ja / yes

Történet

A Fonó utcán próbálkozott volt gazdáját megkeresni. Mindenhova bement, de sajnos nem járt sikerrel. Állatbarátok hívták kollégánkat, így került a menhelyre. Nem is bánjuk, hisz nem volt chipje és oltásai se, szóval a gazda nem is érdemelte meg.

Német juhászkutyánál kisebb méretű, hiénás tekintetű, gyönyörű kutyus! Emberekkel végtelenül kedves és a többi kutyával is békében él, mindenkivel kompatibilis. Örömmel megy sétálni, boldogan fedezi fel környezetét, de nem húz. Békés, nyugodt természetű. Igazából a lényeg számára az, hogy ember közelében lehessen. Kirándulni szerető családoknak is tökéletes választás.
A macskateszt során ( ami egy cicákkal teli, apró szobában zajlik), azt tapasztaltuk, hogy nem volt érdeklődő a macskák iránt. Mivel mindkét fél megilletődött állapotban volt, így nem feltétlen garantált, hogy máskor, más környezetben teljesen cicabarát lesz.

Egy szó mint száz: JACKAL egy nagyon jó kutya! Nagyon várja a jövendőbeli gazdit, aki szeretgetné, simogatná, törődne vele és akinek, egy hosszú nap után, elégedetten ölébe hajthatná a fejét a kanapén.

JACKAL sajnos szívférges, az örökbefogadónak ez havonta kb. 4.000 Ft kiadást jelent. Csak olyan jelentkezzen gazdinak, aki ezt az áldozatot meg tudja hozni érte! 2022.06.20.

History

He was trying his best to look for his former owner along Fonó street. He looked into every property that had the gate open, but he had no success. Animal lovers notified our colleague and this is how he came into our care. We don’t really mind as he had no chip, no vaccinations, so his former owner, whoever he/she might have been did not deserve him.

He’s smaller than a German Shepherd and reminds us of a (kind) hyena in some way. He’s reallly gorgeous-looking! He’s of a very kindly nature both with people and other dogs. He’s compatible with everyone. He goes for a walk with pleasure and explores his surroundings willingly, but he does not pull on the lead. He’s calm and peaceful. The main thing for him is to be close to his 2-legged friend. He’d be a great choice for people who love walking/hiking.
During our impromptu cat test (that is conducted in a small room full of cats) he did not show any interest in the felines. However, because both parties were experiencing a new situation it is not fully guaranteed that he will be completely cat-friendly in other situations as well.  

In short, he’s a very good dog! He’s very much looking forward to his future owner who would love and care for him the way he deserves, who would stroke him a lot and into whose lap he could put his head after a long day on the sofa.

Unfortunately, JACKAL is heartworm positive the treatment of which condition incurs a monthly cost of 4,000 Ft. He's waiting for his loving owner who's willing to provide this for him.20.06.2022

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!