Töltés
 • ADÓSZÁM: 18383128-2-04
 • BANKSZÁMLASZÁM (otp): 11733003-20120849
 • E-MAIL: csabaiallatvedok.hu@gmail.com
 • Deviza (otp): 11763330-21777884
 • BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB
 • IBAN: HU21 1176 3330 2177 7884 0000 0000

Pannika adatlapja

2021-03-10

Tulajdonságok

 • Fajta / Rasse / Raceházi
 • Nem / Geschlecht / Sexszuka / Hündin / Female
 • Szìn / Farbe / Colorcirmos-fehér
 • Született / Geboren / Born2019-10-01
 • Bekerült / Ins Tierheim gekommen / Incoming2021-03-10
 • Kikerült2021-04-30
 • Ivartalanìtva / Kastriert / CastratedIgen / ja / yes

Történet

Egy közpark területén éldegélt PANNIKA és PETRA cica, de mivel ott elég nagy volt a forgalom, és nem mindenki kedveli a cicákat, ezért "el kellett őket távolítani" onnan.
Pannika nagyon barátságos volt az emberekkel, könnyű volt megfogni, bekerült a menhelyre, szerencsére még időben, mert már vemhes volt. Azonnal ivartalanításra került sor, így az utódok nem születtek meg a "semmibe"! Ki tudja milyen sorsra lettek volna ítélve.
Így hát PANNIKA a gyógyulás, és a karantén letelte után bekerült a cicaszobába, 10-12 cica társaságába, ami sajnos nem ideális hely számára, és társai számára sem! Annyira szeret enni, hogy társait gyakran elüldözi az ételtől, másrészt ha azok maradékot hagynak a tálkákban, ő mindent megeszik utánuk, ennek következtében igencsak kikerekedett a pocakja.
Nagyon jó lenne, ha minél előbb egyedüli cicaként otthonra találna, így nem lenne lehetősége annyit enni, amennyi csak belé fér, kicsit lefogyhatna, mert a túlsúly a cicáknak sem egészséges.
Még annyit kell tudnia róla leendő gazdinak, hogy nagyon szereti a simogatást, igazi dorombolós "ölbecica", cseppet sem agresszív, nem kapkod, nem karmolászik. Jobb szeme egy korábbi betegség, vagy sérülés következtében homályos, ami már nem is fog rendbe jönni, de ez semmiben nem akadályozza őt.
Többszörösen oltott, chipezett, FIV-FELV tesztje negatív, már csak a gazdisodás hiányzik az életéből! Reméljük ez is hamarosan bekövetkezik, de csak benti tartással fogadható örökbe!
Németországba költözött. 2021.04.30.History

PANNIKA and Petra were living in a public park, but it’s a busy area and not everyone likes cats, so they had to be removed from there.

PANNIKA was very friendly with people and it was easy to get hold of her and bring her to the shelter. Luckily, we were still in time as she had already been with kitties. She was immediately neutered, so the kittens weren’t born into this cruel world where no one knows what might have happened to them.

PANNIKA was healing nicely and after the period of quarantine she got together with the other cats in one of our cat rooms. 10-12 cats live there together which is, sadly, not ideal for her, neither is it ideal for the other cats. She enjoys eating so much that she chases away the other cats from the food bowls at feeding. If the other cats leave any leftover she will surely finish it off in no time. As a result, her belly has become quite round by now.

It would be wonderful if she could be given a forever home very quickly as then she would not be able to eat so much and she could lose some belly fat. Naturally, being overweight isn’t healthy for cats, either.

She is also a very friendly lap cat who keeps purring all the time. She enjoys stroking a lot and she’s not aggressive. She does not snap, scratch or claw, either. Her right eye is blurred due to an earlier injury and this won’t get better now, but it does not stop her enjoying life.

She has been vaccinated and chipped. Her FIV-FELV tests are negative. All she needs now is a forever home. We hope it happens soon, although she can only be adopted as a strictly indoor cat.
She's relocated to Germany. 30.04.2021

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!